Volg ons ook op

Juryrapport 2016


Talent Award 2016

To be dressed.nl B.V. uit Zaltbommel. Wouter Martijn Kokken en Barry Kikkert,

24/7 online kopen van merkkleding, in een fashionoutlet.

Met een gevarieerde en eigentijdse collectie en de beste modelabels tegen korting is een ONLINE bezoek aan To be Dressed meer dan waard. De eigenaren bieden kledingzaken een platform aan zodat klant en verkoper een deal aangaan. Restanten kleding uit magazijnen van de detailhandel komen alsnog bij de juiste doelgroep terecht. Zij weten steeds meer retailers aan te laten sluiten.

Martijn Kokken en Barry Kikkert hebben lef en durven te investeren tegen de stroom der verwachtingen in. Ze geloven in het product en concept van hun bedrijf en presenteren dit op een enthousiasmerende en gepassioneerde wijze.

Slow Escargots uit Nieuwaal. Lennard ter Hall

Biologische escargots in Nederland.

De directeur Lennard ter Hall van Slow Escargots heeft een sterk product en weet dit door gepassioneerd ondernemen te verzilveren.

Slow Escargots is uniek in de branche. Met veel vakkennis trekt Lennard ter Hall klanten uit het hele land naar zich toe. Het kan met trots gezien worden als een ’bijzonder uithangbord’ voor de Bommelerwaard. Slakken worden op biologische wijze voor consumptie geteeld waarmee prijzen zijn gewonnen. Slow Escargots wordt sinds de start beloond door gerenommeerde koks, de culinaire wereld, die het product afnemen.

Synappz Mobile Health uit Zaltbommel. Erik van der Zijden, winnaar Talent Award 2016

Met medische apps bijdragen aan het redden van levens.

Erik van der Zijden, directeur van Synappz heeft de jury meegenomen in de wonderlijke wereld van de high tech. Het was inspirerend en meeslepend waarbij Synappz met beide benen op de grond stond. Het team van het bedrijf is heel belangrijk; de organisatie is een geoliede machine.

Een belangrijke drijfveer van Synappz is met mobile health oplossingen bijdragen aan het redden van levens en deze oplossingen toegankelijk maken voor iedereen.

Het bedrijf is een zeer innovatief bedrijf in een snel ontwikkelende digitale markt dat in samenwerking met ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, patiëntenorganisaties en andere zorginstellingen medische apps ontwikkelt. Diverse awards zijn gewonnen.

De Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016

Gijs van Doesburg Internationaal Transport BV uit Zaltbommel

Snel inspelen op ontwikkelingen in transport en logistiek.

Gijs van Doesburg Internationaal Transport BV valt op door het snel inspelen op ontwikkelingen, geen ‘nee’ zeggen, vooruit kijken en de personal touch. Alle denkbare producten worden vervoerd, zoals bijvoorbeeld zeer exclusieve en kostbare vliegtuigonderdelen. Een stevig en betrouwbaar ondernemer, niet alleen over de weg, er is óók geïnvesteerd in vervoer via lucht, zee en spoor wat zeker maatschappelijk verantwoord genoemd kan worden. Het bedrijf creëert veel werkgelegenheid en heeft een enorme binding met de regio.

Jan Deckers jr. B.V. uit Ammerzoden,

Logistieke wensen invullen.

Jan Deckers geeft leiding aan Jan Deckers jr. B.V. in Ammerzoden en is na oprichting in 1970 onder bezielende leiding uitgegroeid tot een (inter)nationaal transportbedrijf. Jan Deckers jr. is een authentieke ondernemer, die graag alles in zijn eigen handen (control) houdt.

Het ene succes na het andere wordt behaald. Medewerkers worden gekoesterd: zo is er een chauffeursacademie waarmee de eigen medewerkers zich kunnen scholen of bijscholen. Er is een laag ziekteverzuim. Jan Deckers jr. B.V wil graag meewerken aan een schoon en leefbaar Nederland en voegt de daad bij het woord.

Aannemingsbedrijf G. van der Ven uit Brakel, Winnaar

Design en construct, spraakmakende en complexe projecten.

Doorslaggevend argument voor de keuze van deze Ondernemer van het Jaar is in alle opzichten de doordachte bedrijfsstrategie. Het bedrijf straalt degelijkheid, vakmanschap, deskundigheid en veelzijdigheid uit. Het is uitgegroeid tot een aannemingsbedrijf dat zich richt op duurzaam bouwen, onderhouden, verbouwen, restauratie en renoveren van objecten in onder meer de civiele techniek, natuur en recreatie, utiliteit. In aanbestedingen is het deze winnaar onderscheidend en wil het echt meedenken met de klant.

Het is een duurzaam bedrijf dat educatie en sociaal beleid hoog in het vaandel heeft staan. Medewerkers worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf en het beste uit het bedrijf te halen.

Contact

De organisatie, samenstelling van het programma, sponsorwerving, begeleiding van de verkiezing en de feestavond worden gerealiseerd door Business Media 4all en NG Events.

Heeft u vragen, dan kunt u een email sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of direct contact opnemen met:

Yvonne van der Bend, tel. 06 42 35 43 06
Niels Gijsbers, tel. 06 29 52 28 88
Miriam van Hout, tel. 06 39 493 555

 

businnesmedia4alllogo       NGeventslogo

 

Blijf op de hoogte en volg ons op facebook! Schermafbeelding 2016-04-29 om 15.10.48

Voordragen

U kunt niet meer voordragen!

Tot 15 juni 2016 was het mogelijk uzelf, een collega ondernemer of uw werkgever voor te dragen cq te nomineren.

De Beoordelingscriteria:

Algemeen
De kandidaten dienen allemaal een uitstekend ondernemersbeleid te voeren en moeten minimaal 3 jaar in de gemeente Maasdriel of gemeente Zaltbommel zijn gevestigd. Kandidaten in de categorie “Jonge ondernemer van het Jaar” moeten minimaal 2 en maximaal 5 jaar gevestigd zijn in de gemeente Maasdriel of de gemeente Zaltbommel.

Een ondernemer hoeft niet perse eigenaar te zijn van het bedrijf. De ondernemer moet heel duidelijk een eigen stempel kunnen drukken op het bedrijf, qua beleid en zelfstandigheid en in zeer grote mate verantwoordelijkheid zijn voor de bedrijfsvoering.

Criteria
Bedrijfsvoering
Strategie, Visie en Missie
Sales – verkoopbeleid
Naleven van landelijk en lokaal gestelde voorwaarden/wet – en regelgeving

HRM
Een goed personeelsbeleid voeren
Een goed Arbo/verzuimbeleid voeren
Opleidingsmogelijkheden voor het personeel (POP)

Financiën
Gezonde exploitatie op korte en middellange termijn

Innovatief en toekomstig gericht beleid voeren
MVO - Duurzaamheid
Sociaal en maatschappelijk betrokken zijn in de vestigingsgemeente en/of daarbuiten

Marketing-PR
Werken volgens een strategisch plan/marketing plan
Opvallende middelen creëren om klanten te binden

Naast bovenstaande punten kan de voorgedragen ondernemer/kandidaat uiteraard ook scoren met andere positieve, opvallende bedrijfsvoeringonderdelen en hierdoor genomineerd worden. De jury kan hier zelf in bepalen en, indien nodig, onderzoek doen of laten doen.

De namen van degene die voordragen blijven anoniem.

Jury Leden:

- Harry Schouten (Schouten Consultancy)
- Charlotte de Leeuw ( A3 Communicatie)
- Arend Fernhout (Ondernemer/oprichter FSV)
- August van den Anker (Ondernemer)
- Han Looijen (wethouder gemeente Zaltbommel)
- Jan Hein de Vreede (wethouder gemeente Maasdriel)
- Bart van Kraaij (Bart van Kraaij Groep)

 

 Kaarten bestellen

Kaarten bestellen dinsdag 24 januari 2017

uitverkocht

Beste Gast

U kunt hieronder uw entreekaarten bestellen voor dinsdag 24 januari 2017. Het tarief voor deze inspirerende avond vol entertainment bedraagt 57,50 euro(ex BTW) inclusief drank en hapjes. Bent u lid van een ondernemersverenigingen, dan ontvangt u 10 euro korting per kaart aan*. Wij zien uit naar een feestelijke avond met zowel in de zaal als op het podium winnaars. Gezamenlijk laten we Ondernemend Bommelerwaard inspireren! U wordt verwacht tegen 19.30 uur en bent dan getuigen van een schitterend avondje uit.

buttonkorting

VIP ARRANGEMENT (UITVERKOCHT)

Geniet samen en/of met zaken relaties ontspannen van een feestelijke bedrijvige avond.
U start met een driegangendiner en heeft een gereserveerde plaats.
Voor slechts 98,50 euro(ex BTW) per persoon heeft u een compleet verzorgde avond.
Leden van de aangesloten ondernemersverenigingen ontvangen 10 euro korting.
Zij betalen 89,50 euro.
U bent vanaf 17.00 uur welkom getuige van een schitterend avondje uit.

 

 

* de korting van 10,- per kaart geldt voor de eerste twee kaarten.

Accordion

The Widgetkit Accordion enables you to display a set of items in a compact space. When clicking on each item's header, it expands or collapses its content section.

Features

 • Clean and very lightweight code
 • Responsive design to fit all device resolutions
 • Smooth transitions on content section toggle
 • Option to automatically match the height of varying content
 • Option to auto collapse or allow multiple opened items
 • Built with HTML5, CSS3, PHP 5.3+ and the latest jQuery version
 • Works with Joomla and WordPress

Example

Slide 1

Icon 01

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Slide 2

Icon 02

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Slide 3

Icon 03

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Slide 4

Icon 04

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

How To Use

The Widgetkit Accordion lets you easily create and manage all the accordion's contents through the user-friendly Widgetkit administration interface. After you have created an accordion, you can load it anywhere on your website using shortcodes or the universal Widgetkit Joomla module or WordPress widget.

More Articles ...

 • a-a
 • a-brabobank1
 • a-cvanderValkZaltbommellogo
 • a-d
 • a-e
 • a-fsv2
 • b-meijering1
 • b-o
 • b
 • basta-logo
 • dirma
 • gemeentemaasdriel
 • gemeenten
 • gemeentezaltbommel
 • hetcarillon
 • hetkontakt
 • hetkontakti
 • kijkopbommelerwaard
 • olivier
 • printbest
 • rbusiness
 • sachem
 • vos
 • z-lensen