Volg ons ook op

Editie 2016

 

Bekijk hier de bedrijfsfilms van de genomineerden en winnaars 2016 >>

Winnaars 2016


GEFELICITEERD!

ovhbommelerwaard

Ondernemer van het jaar Bommelerwaard
G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf - Huibert en Lean van der Ven

talentawardwinnaars1

Talent Award Bommelerwaard 2016
Synappz Mobile Health - Erik van der Zijden - Erich Taubert - Piet Nelis

Op dinsdagavond 24 januari is bekendgemaakt  de Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016  en welk bedrijf de Talent Award Bommelerwaard 2016 heeft gewonnen. Ruim 300 ondernemers en bestuurders uit  de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel werden feestelijk ontvangen bij de nieuwe accommodatie Van der Valk A2 Zaltbommel door o.a. Het Toverbaltheater uit Beneden Leeuwen. Zij verzorgden ook de indrukwekkende pauzeact. Light in Motion opende de avond met een led-logo show gevolgd door een mooie openingsfilm van Bedrijvig Bommelerwaard.  Jochem van Gelder nam de presentatie voor zijn rekening. De genomineerden deelden hun kennis en ervaring  en inspireerden de gasten. Ter afsluiting vond een feestelijke netwerkborrel plaats.

Winnaar categorie  Talent Award  Bommelerwaard 2016
Synappz Mobile Health – Erik van der Zijden“Apps die levens redden”
Synappz ontwikkelt in in samenwerking met ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, patiëntenorganisaties en andere zorginstellingen diverse medische apps. Met deze toegankelijke mobile health oplossingen, wil Erik van der Zijden met zijn innovatief bedrijf bijdragen aan het redden van levens. Dit heeft inmiddels geresulteerd in het winnen van diverse awards.De overige genomineerden waren
- To Be Dressed – Wouter Martijn Kokken en Barry Kikkert
- Slow Escargots – Lennard ter HallWinnaar categorie Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016
Aannemingsbedrijf G. Van der Ven – Huibert en Lean van der Ven“Spraakmakende complexe projecten”
Het bedrijf straalt niet alleen degelijkheid uit, maar vooral ook vakmanschap, deskundigheid en veelzijdigheid.  Het richt zich op duurzaam bouwen, onderhouden, verbouwen, en restauratie van objecten in onder meer de civiele techniek, natuur en recreatie, utiliteit.
Een duurzaam bedrijf dat educatie en sociaal beleid hoog in het vaandel heeft staan, waar medewerkers worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf en het beste uit het bedrijf te halen.
 
De overige genomineerden waren:
- Jan Deckers Jr bv/Transport/ Handling Centre – Jan Deckers
- G. van Doesburg Internationaal. Transport – Gijs van Doesburg

Wij bedanken de genomineerden, de sponsoren, business partners, leden van de voordrachtcommissie, de juryleden, gasten en ondernemersverenigingen uit de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel voor hun medewerking en steun.

Bestuur Bedrijven Kring Bommelerwaard & De Organisatie


Bedrijven Kring Bommelerwaard- Ondernemend Ammerzoden, Vereniging voor Hedelse Ondernemers, Ondernemers Vereniging Maasdriel, Ondernemers Verenging Zaltbommel, ZLTO, LTO Noord afd. Bommelerwaard, OV Brakel,  bedrijventerrein De Wildeman, bedrijventerrein De Ooijk, bedrijventerrein De Waluwe en het Van Voordenpark, Gemeente Maasdriel en Gemeente Zaltbommel 

 


Juryrapporten

To be dressed.nl B.V. uit Zaltbommel. Wouter Martijn Kokken en Barry Kikkert,

24/7 online kopen van merkkleding, in een fashionoutlet.

Met een gevarieerde en eigentijdse collectie en de beste modelabels tegen korting is een ONLINE bezoek aan To be Dressed meer dan waard. De eigenaren bieden kledingzaken een platform aan zodat klant en verkoper een deal aangaan. Restanten kleding uit magazijnen van de detailhandel komen alsnog bij de juiste doelgroep terecht. Zij weten steeds meer retailers aan te laten sluiten.

Martijn Kokken en Barry Kikkert hebben lef en durven te investeren tegen de stroom der verwachtingen in. Ze geloven in het product en concept van hun bedrijf en presenteren dit op een enthousiasmerende en gepassioneerde wijze.

Slow Escargots uit Nieuwaal. Lennard ter Hall

Biologische escargots in Nederland.

De directeur Lennard ter Hall van Slow Escargots heeft een sterk product en weet dit door gepassioneerd ondernemen te verzilveren.

Slow Escargots is uniek in de branche. Met veel vakkennis trekt Lennard ter Hall klanten uit het hele land naar zich toe. Het kan met trots gezien worden als een ’bijzonder uithangbord’ voor de Bommelerwaard. Slakken worden op biologische wijze voor consumptie geteeld waarmee prijzen zijn gewonnen. Slow Escargots wordt sinds de start beloond door gerenommeerde koks, de culinaire wereld, die het product afnemen.

Synappz Mobile Health uit Zaltbommel. Erik van der Zijden, winnaar Talent Award 2016

Met medische apps bijdragen aan het redden van levens.

Erik van der Zijden, directeur van Synappz heeft de jury meegenomen in de wonderlijke wereld van de high tech. Het was inspirerend en meeslepend waarbij Synappz met beide benen op de grond stond. Het team van het bedrijf is heel belangrijk; de organisatie is een geoliede machine.

Een belangrijke drijfveer van Synappz is met mobile health oplossingen bijdragen aan het redden van levens en deze oplossingen toegankelijk maken voor iedereen.

Het bedrijf is een zeer innovatief bedrijf in een snel ontwikkelende digitale markt dat in samenwerking met ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven, patiëntenorganisaties en andere zorginstellingen medische apps ontwikkelt. Diverse awards zijn gewonnen.

De Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016

Gijs van Doesburg Internationaal Transport BV uit Zaltbommel

Snel inspelen op ontwikkelingen in transport en logistiek.

Gijs van Doesburg Internationaal Transport BV valt op door het snel inspelen op ontwikkelingen, geen ‘nee’ zeggen, vooruit kijken en de personal touch. Alle denkbare producten worden vervoerd, zoals bijvoorbeeld zeer exclusieve en kostbare vliegtuigonderdelen. Een stevig en betrouwbaar ondernemer, niet alleen over de weg, er is óók geïnvesteerd in vervoer via lucht, zee en spoor wat zeker maatschappelijk verantwoord genoemd kan worden. Het bedrijf creëert veel werkgelegenheid en heeft een enorme binding met de regio.

Jan Deckers jr. B.V. uit Ammerzoden,

Logistieke wensen invullen.

Jan Deckers geeft leiding aan Jan Deckers jr. B.V. in Ammerzoden en is na oprichting in 1970 onder bezielende leiding uitgegroeid tot een (inter)nationaal transportbedrijf. Jan Deckers jr. is een authentieke ondernemer, die graag alles in zijn eigen handen (control) houdt.

Het ene succes na het andere wordt behaald. Medewerkers worden gekoesterd: zo is er een chauffeursacademie waarmee de eigen medewerkers zich kunnen scholen of bijscholen. Er is een laag ziekteverzuim. Jan Deckers jr. B.V wil graag meewerken aan een schoon en leefbaar Nederland en voegt de daad bij het woord.

Aannemingsbedrijf G. van der Ven uit Brakel, Winnaar

Design en construct, spraakmakende en complexe projecten.

Doorslaggevend argument voor de keuze van deze Ondernemer van het Jaar is in alle opzichten de doordachte bedrijfsstrategie. Het bedrijf straalt degelijkheid, vakmanschap, deskundigheid en veelzijdigheid uit. Het is uitgegroeid tot een aannemingsbedrijf dat zich richt op duurzaam bouwen, onderhouden, verbouwen, restauratie en renoveren van objecten in onder meer de civiele techniek, natuur en recreatie, utiliteit. In aanbestedingen is het deze winnaar onderscheidend en wil het echt meedenken met de klant.

Het is een duurzaam bedrijf dat educatie en sociaal beleid hoog in het vaandel heeft staan. Medewerkers worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf en het beste uit het bedrijf te halen.

 • a-a
 • a-brabobank1
 • a-d
 • a-e
 • a-fsv2
 • b-meijering1
 • b-o
 • b
 • basta-logo
 • dirma
 • gemeentemaasdriel
 • gemeenten
 • gemeentezaltbommel
 • hetkontakt
 • hetkontakti
 • olivier
 • printbest
 • rbusiness
 • sachem
 • vos
 • vrienden