Volg ons ook op

facebookbommelerwaarddef

 

** Jury aan de slag - Wijziging datum Uitreiking!

24 januari 2017
De datum van het event Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016 wordt verschoven.
Het event zal plaats gaan vinden op dinsdag 24 januari 2017 bij Van der Valk A2 Zaltbommel. Hoofdsponsor van Van der Valk heeft ons geïnformeerd, dat zij niet kunnen garanderen de datum van 15 november 2016. In goed overleg met de BedrijvenKring Bommelerwaard, de initiatiefnemer van dit ondernemersevent, is besloten om het event te verzetten naar dinsdag 24 januari 2017.

Jury
Half juli is het juryboek door de voordrachtcommissie van de Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016 overhandigd aan de Jury. De heer Martin Groeneveld en mevrouw Maaike van der Ven hebben namens de voordrachtcommissie, waar alle Ondernemersverenigingen en bedrijvenparken uit de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel zitting in hadden, de kandidatenlijst toegelicht.

De jury staat onder voorzitterschap van de heer Han Looijen, wethouder gem. Zaltbommel en bestaat verder uit de heer- Harry Schouten (Schouten Consultancy), mevrouw Charlotte de Leeuw ( A3 Communicatie), de heer Arend Fernhout (Ondernemer/oprichter FSV), de heer August van den Anker (Ondernemer), de heer Jan Hein de Vreede (wethouder gemeente Maasdriel) en de heer Bart van Kraaij (Bart van Kraaij Groep)

De jury is nu aan de slag en zal de komende weken ook bedrijfsbezoeken gaan inplannen. Tevens wordt er ook nog een kennismaking/pitch bijeenkomst georganiseerd als de laatste zes genomineerden in de twee categorieën Ondernemer van het Jaar en De Talent Award bekend zijn. Het aantal voordrachten was wederom aanzienlijk en bedroeg 45 bedrijven, waarvan er ruim 30 een inzending instuurden.
 

Kaartverkoop:
Kaarten voor dit feestelijke en inspirerende business event kunnen besteld worden via www.ondernemervanhetjaarbommelerwaard.nl . Leden van de organiserende ondernemersverenigingen en bedrijvenparken ontvangen een korting op de entree.

VIP diner
Tevens bestaat dit jaar ook de mogelijkheid om vooraf met sponsoren en collega ondernemers deel te nemen aan het VIP diner, dat voorafgaand aan de uitreiking wordt gehouden.

Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016 wordt een inspirerende feestelijke uitreiking, die bedrijvig Bommelerwaard inspireert en verbindt.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard is een initiatief van Bedrijven Kring Bommelerwaard in samenwerking met de ondernemersverenigingen en bedrijvenparken in de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Het event wordt georganiseerd door NG Events en BusinessMedia….4all.

Noot voor de redactie:
Wilt u meer informatie over Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016, dan kunt u hierover contact opnemen met de organisatie; Yvonne van der Bend, Miriam van Hout en/of Niels Gijsbers,
tel. 06 42 35 43 06

LOCATIE BEKEND Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016

Op dinsdag 24 januari presenteert Bedrijvig Bommelerwaard zich. De verkiezing van De Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016 en van De Talent Award Bommelerwaard 2016 vindt dan plaats bij Van der Valk Zaltbommel – A2. Het aan de A2 gelegen hotel wordt momenteel compleet gerenoveerd en gerestyled…een ware metamorfose. Op 24 januari zal de feestelijke uitreiking plaatsvinden en kunnen de gasten genieten van de mooie vernieuwde ambiance.

Aanwezig zijn op 15 november:
De entreekaarten voor de feestelijke uitreiking op dinsdag 24 januari zijn verkrijgbaar via de website www.ondernemervanhetjaarbommelerwaard.nl. Bedrijven die lid zijn van de organiserende ondernemersverenigingen ontvangen 10 euro korting. Ook bestaat de mogelijkheid tot het deelnemen aan een VIP diner vooral. De genomineerden zullen met alle egards onthaald worden en zijn het inspirerende middelpunt deze avond.
Het wordt een inspirerend feestelijk business event: een visitekaartje waardig voor bedrijvig Bommelerwaard.

Bedrijven Kring Bommelerwaard heeft het initiatief hiertoe genomen in samenwerking met Ondernemend Ammerzoden, Vereniging voor Hedelse Ondernemers, Ondernemers Vereniging Maasdriel, Ondernemers Vereniging Zaltbommel, ZLTO, LTO Noord afd. Bommelerwaard, OV Brakel,  Bedrijventerrein De Waluwe, De Ooijk en De Wildeman, Van Voordenpark, Gemeente Maasdriel en Gemeente Zaltbommel

Er is ook een facebookpagina aangemaakt, zodat eenieder de ontwikkelingen kan volgen.
Like en volg facebookpagina www.facebook.com/Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard

Noot voor de redactie:
Wilt u meer informatie over Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016, dan kunt u hierover contact opnemen met de organisatie;
Yvonne van der Bend en/of Niels Gijsbers, tel. 06 42 35 43 06


Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016

Op 24 januari 2017 presenteert Bedrijvig Bommelerwaard zich. De  verkiezing van De Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016 en van De Talent Award Bommelerwaard vindt dan plaats. Bedrijven Kring Bommelerwaard heeft het initiatief hiertoe genomen in samenwerking met Ondernemend Ammerzoden, Vereniging voor Hedelse Ondernemers, Ondernemers Vereniging Maasdriel, Ondernemers Vereniging Zaltbommel, ZLTO, LTO Noord afd. Bommelerwaard, OV Brakel,  Gemeente Maasdriel en Gemeente Zaltbommel
De opdracht voor de organisatie is gegeven aan Yvonne van der Bend (BusinessMedia4all) en Niels Gijsbers (NG Events). Zij zullen in samenwerking met regionale ondernemers het business event organiseren en de verkiezing begeleiden. Er is een voordracht commissie samengesteld met afgevaardigden van de samenwerkende verenigingen en partners. In deze commissie worden voorgedragen kandidaten bekeken en wordt er een short list per categorie samengesteld, die uiteindelijk naar een jury gaat, die de genomineerden (drie per categorie) zal bepalen. Hieruit zal na overleg en bedrijfsbezoeken de uiteindelijke winnaar worden bepaald. Meer informatie over de criteria en procedure is te vinden op www.ondernemervanhetjaarbommelerwaard.nl  .

Kandidaten voordragen!
Iedereen kan bedrijven en ondernemers voordragen. Bent u trots op uw bedrijf of een collega-bedrijf of het bedrijf van uw werkgever. Via de website kunt u bedrijven voordragen.
Het voordragen is mogelijk vanaf maandag 2 mei.

Er is ook een facebookpagina aangemaakt, zodat eenieder de ontwikkelingen kan volgen.
Like en volg facebookpagina www.facebook.com/Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard

Aanwezig zijn op 24 januari 2017:
Kaarten voor de feestelijke uitreiking op 24 januari zijn verkrijgbaar via de website.
Het wordt een inspirerende feestelijke avond een visitekaartje waardig voor bedrijvig Bommelerwaard.

Noot voor de redactie:
Wilt u meer informatie over Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2016, dan kunt u hierover contact opnemen met de organisatie; Yvonne van der Bend en/of Niels Gijsbers, tel. 06 42 35 43 06

 • a-a
 • a-brabobank1
 • a-cvanderValkZaltbommellogo
 • a-d
 • a-e
 • a-fsv2
 • b-meijering1
 • b-o
 • b
 • basta-logo
 • dirma
 • gemeentemaasdriel
 • gemeenten
 • gemeentezaltbommel
 • hetcarillon
 • hetkontakt
 • hetkontakti
 • kijkopbommelerwaard
 • olivier
 • printbest
 • rbusiness
 • sachem
 • vos
 • z-lensen